место для рекламы

08 января 2024

Ручне заточування ножів: кухонних, складаних, кишенькових, мисливських та ін. (Дніпро, ж.м. Перемога)

 UA   RU 
Заточування ножів у м. Дніпро та Україні. Пропонуємо весь комплекс послуг з ручного заточування ножів у нашій майстерні - заточування та доведення, відновлення та ремонт РК ножів (видалення сколів та іржі, зламані вершини тощо). В т.ч. лінзовідне заточування або заточування в лінзу. Після нашого заточування ножі мають набагато гострішу і стійкішу кромку, ніж новий заводський ніж.

Ручне заточення ножів ціна***
кухонний та кухарський ніж 100-230 грн
cкладанний та EDC ніж 180-270 грн
мисливський, тактичний, не ХЗ від 220 грн


***Додатково до заточування
заточування ножа в лінзу, зведення 1мм;
глибока рекурва або скол, зламаний
кінчик; складна геометрія чи сталь...
від 40 грн


>повернутися до списку послуг
=
Добре заточений ніж дозволяє максимізувати продуктивність, покращити контроль та швидкість роботи, збільшити безпеку, покращити навички (для кухонних ножів у т.ч. - знизити втрати продуктів, спростити нарізку, зменшити напругу зап'ястя, ліктя та плечей_.
=
Телефон/Запис
  Viber/WhatsApp/Telegram

Час роботи
Пн-Пт: с 8.00 до остан.клієнта
Сб-Нд-Свята: за домовленістю

Адреса/Майстерня
ж.м.Перемога-5
пр.Героїв 12 (КитайськаСтіна)
м.Дніпро, Україна

===
Заточеннякухонних ножів, кухарських, складаних, кишенькових ножів повсякденного носіння, туристичних та мисливських - спеціально розроблений комплекс операцій для обслуговування та ручного заточування ножів даних типів. У нашій майстерні забезпечується точне заточення під будь-яким кутом від 20 до 100 °. Послуга включає прецизійне ручне заточування та доведення на ельборових та алмазних брусках, притирах (чавун, мідь, дерево), синтетичних India, Crystolon, Carborundum, Boride, KosiM, AquaStone та природних каменях Washita, Hindostan, Llyn Idwall, , Hard, Translucent) та ін. Точна установка кута задається пристроєм для заточування ножів ЧАЙКА (м.Запоріжжя, Україна).

===
Декілька прикладів заточування ножів, зробленої в нашій майстерні:

1. Два японські кухонні ножі Yaxell серій RAN (сталь VG-10) і GOU (сталь SG2) в ракурсах ДО і ПІСЛЯ ЗАТОЧКИ. Сет із шести точильних каменів з фінішом на Llyn Idwall для Yaxell RAN і Charnley Forest для Yaxell GOU.

Заточування ножів. Дніпро, Перемога.

2. Заточення ножа Wilson Combat Maniago FX-121 (Італія) з клинок 85 мм, товщиною 3 мм та зведенням після заточування 0.6-0.7 мм. Сет із 7 точильних каменів із фінішем на Charnley Forest. Сталь Elmax:


3. Заточення 60-мм леза складаного ножа Victorinox з рихтуванням вершини. Сет із 5 точильних каменів з фінішем на Hard Translucent Arkansas:


4. Реставрація + заточування ножа для м'яса із далекого СРСР. Сталь 40х13. Сет із 5 каменів, в т.ч. Байкаліт на фініші. Клинок: 122х21х1.1 мм, зведення після заточування 0.1-0.2 мм:


5. Заточення зробленого у Японії, кухонного ножа Spyderco. Сталь MBS-26, лезо: 165х27х1, 25 мм, 0,3-0,4 мм. Вирівняно підводи, прибрано сколи та піттингові каверни на РК. Сет із 5 точильних каменів із фінішем на Байкаліті.


6. Відновлення після точила + заточення стилету від Franka Beltrame (Італія), Bolster Lock. Сталь 1.4034. Фініш Llyn Idwall + Charnley Forest.


7. Очищення іржі + оксидування + заточування дачного ножа із вуглецевої сталі. Клинок: 90х13х1.4 мм, зведення після заточування 0.1 мм. Сет із 2 каменів: 40 мкм + Washita Lily White.


8. Заточення шефа від BergHOFF, Belgium. Сет із 4 каменів (передфініш Washita LW, фініш Hard Translucent Arkansas). Зведення 0,4-0,5 мм. Під час заточування прибрано рекурву.


9. Оксидування + заточування шведського ножа Mora Companion MG із вуглецевої сталі. 5 точильних каменів з фінішем на Llyn Idwall.


10.Заточення кухонного ножа Chris Reeve (США) із сталі CPM S35VN. Сет із 7 точильних каменів із фінішем на Llyn Idwall.


11. Відновлення та заточування леза складаного ножа Victorinox. Використовувався сет із 6 точильних каменів. Кут заточування 40 градусів, фініш – бордовий бразильський сланець.


12.
../