место для рекламы

01 октября 2018

Як вибрати смачне сало.


Звичайно, йдеться про свинячe салo. Сало буває різним - м'яке і тверде, з прошарком м'яса або без неї. Свіже або не дуже. У нашій родині його, при можливості, купують на ринку. За великим рахунком, вибрати свіже і смачне сало проблем не становить.

Свіже - це коли йому всього 2-3 дня, коли шкурка ще не суха, коли сало має невеликий блиск, без жовтуватого або сірого відтінку.

М'яке - шматки сала зрізаного зі спини або грудинки, шматки сала з тонкою (в порівнянні з сусідніми шматками) шкіркою.

Смачне - сало свині а не кабана, без жовтуватого або сірого або без червоного відтінку, приємний запах, свіже (не більше 3 днів), присолене відразу після оброблення і випалу туші, шкурка не повинна бути занадто сухой.

На цьому, мабуть, все. Додам тільки для найбiльш врузливих - бактерії не виживають в сальному жирі.


Формальності та попередження: 1) Сало є калорійним продуктом; 2) Сало має жовчогінну дію і до його вживання треба поставитися з обережністю людям із запаленням жовчного міхура або підшлункової залiзи.

P.S.  Якщо що, то вибачте мене за мій поганий український...
фото: www.motto.net.ua
ZAT (Дніпро, Україна)
http://www.zat24.com/

0 коммент.:

Отправить комментарий

Не подписанные и анонимные комментарии не принимаются. Блог работает на платформе Blogger. Нажмите ВХОД для авторизации или выберите ИМЯ/URL в подписи комментария. Ваше сообщение будет опубликовано после проверки. Ссылки и контакты запрещены.